Welkom
bij De Zaanse muziek­school

De Vereniging de Zaanse Muziekschool verbindt de circa 50 onafhankelijke en zeer diverse muziekdocenten onder het dak van FluXus Zaandam. Samen vormen wij een Muziekschool die zich met de tijd ontwikkelt.  Lichte muziek, wereldmuziek of klassiek: muziek maak je samen. Afzonderlijk hebben wij allemaal onze eigen vakkennis; samen kunnen wij elkaar inspireren en onze krachten bundelen.

WAT WIJ WILLEN BEREIKEN

De Zaanse Muziekschool verbindt en enthousiasmeert leerlingen, ouders, vakdocenten en publiek. Wij geven individuele lessen, vormen groepen voor samenspel en organiseren optredens in en buiten de Muziekschool. Als vereniging gaan wij verder op het pad van de muziek, met beproefde en nieuwe methodes, live en online.

Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken wat voor moois hier gebeurt en te ervaren wat de waarde van de Muziekschool is als centrale plek in de Zaanse culturele samenleving

Het Bestuur

Voorzitter

Caroline Stam Secretaris

“Na een jeugd vol muzikale in­vloe­den, heb ik in Amsterdam het Conser­va­torium gedaan. Met muziek bezig zijn is mijn passie, zowel uitvoerend als ook lesgevend. Het ene voedt het andere. Mijn werk als zangeres is en was vooral in het Oratorium en het Lied. Solo zong ik o.a. bij Ton Koopmans Amsterdam Baroque Choir, bij de Nederlandse Bach­vereniging en bij heel veel koren en orkesten.

Jochem de Haan Penning­meester

In mijn dagelijks leven studeer ik accountancy aan Nyenrode Business Universiteit en ben ik werkzaam als accountant in opleiding bij Mazars. Als penningmeester van de Vereniging ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast houd ik mij bezig met de algemene doelstellingen van het bestuur. Als oud leerling en oud hospitality medewerker van Fluxus heb ik kennis over de gang van zaken van het muziekonderwijs binnen de Muziekschool.

Joke van der Bunt BesTUUR

Is docente piano, met als specialisatie lichte mu­ziek. Ver­der geeft zij bandcoaching lessen op maat, voor elke gewenste bezetting. Zij studeerde piano lichte muziek aan het Conservatorium van Alkmaar, bij hoofd­vak­docent Nol Sicking, en behaalde in 1992 het diploma docerend musicus.

 

Poelie Andriessen Bestuur